torsdag 14 augusti 2008

Filmtajm - Awake (2007)

Pava, lika som bär med Hans Wiklund, har glott på dumburken igen. Givetvis avlämnar han rapport:

Hansa


Jessica Alba får oförklarligt vara i centrum även på den här filmaffischen. Men var är Flipper?

Pava says:
Clay är ung, snykk, har ett lökigt jöbb, är rik som ett troll och är nygift med Sam (Jessica Alba: ja skulle lätt offra en pungkula för att få vuxenkramas mä henne). Livet leker asså. Bara ett litet krux: Clay har dålig pump och måste snabbt som kattsingen få tag i en donator. När det väl klaffar (höhö) så har hans överbeskyddande mor (Lena ”MILF” Olin) valt ut en hjärtspecialist. Men Clay går emot morsan och väljer en läkare & tillika nyfunnen kompis på ett betydligt enklare sjukhus. Han blir sövd, men han kan fortfarande höra och känna allt under operationen fast hans kropp är helt paralyserad, snacka om mardrömssits.

Han blir då varse om att det inte står rätt till. Med andra ord: han har blivit ”rövknullad” (med en twist) så det sjunger om det!

Rullen har potential och att få dregla till Alba för en femtiolapp känns värdigt. Men känslan av att det fattas något väsentligt pulserar filmen igenom, ett mer trovärdigt manus kanske?

Två pavor.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Fenomenal idé att låta Pava recca film. Var väl inte HELT oväntat att en Alba-film skulle vara kass. Har hon gjort nåt bra öht? Men sköna Daniel Löfquistar yao.

Anonym sa...

Sin City snubbe. Rullen är göld å Alba ser mest kåt å snykk ut. Räcker så...

Anonym sa...

Ja just det. Hade jag glömt helt. Vad ska du recca härnäst? Jag tror "Lust, caution" är jävligt bra.